Ladda för höst

Idag när jag var i affären såg jag att årets upplaga av Amelia Höst hade kommit, så den var jag ju tvungen att köpa :) Jag har tre nummer sedan tidigare och varje höst plockar jag fram dom och frossar i allt härligt man kan göra på hösten. Jag älskar höst! Ja, inte dagar när det bara regnar och regnar, men andra höstdagar :)




Så jag har legat ute i solstolen i den härliga kvällssolen och läst om hösten :)


I årets tidning skriver dom tex om svampplockning, höstpyssel, mat och höstens mat med goda grytor och soppor är suverän, skördetid och höstmarknader, bakning, böcker, filmer, rensa och organisera förvaring (ni hör vad roligt det är att läsa va ;)), stiltips inför hösten, hemma-spa, hur man sätter guldkant på vardagen, höstfiske på Västkusten och andra resor.








Ja, ni hör ju hur mycket roligt och mys man kan ha på hösten ;))


Och så har jag gjort något jag inte brukar göra -löst korsord, och som ovan korsordslösare började jag med Kantarellkrysset, som var markerat som lätt. Lite hjärngymnastik håller sinnet ungt ;)





Men det gick så fort, så jag gick på det som var Medel, och där körde jag fast. Men, vilken härlig känsla när man lyckas lösa något klurigt.


De andra tre tidningarna väntar jag nog några veckor till innan jag tar fram. Nu ska jag ju till Skåne och ha lite mer sommar först

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0