Oj, sommar redan ;)

Idag hade jag flera ideér om vad jag skulle blogga om, men livet kom emellan :) Vaknade till en otroligt vacker dag. Väderleksrapporten sa sol och 21 gradera varmt. Sommarvärme :)


Vaknade tidigt, som vanligt, och medan dottern sov bort förmiddagen åkte jag till stallet och tittade på dressyrtävling. Själva tävlingen var inne i ridhuset, och där var det inte så roligt att sitta när solen strålade utanför. Nej, då var det skönare att sätta sig i solen, mot väggen, vid klubbhuset och titta på ekipagen som red på utebanan och värmde upp inför sin start.


Var hemma igen vid tolvtiden, och då hade dottern precis kommit upp. Fixade brunch till oss, som åts ute i trädgården. Sen har jag ägnat hela dagen med att greja i trädgården. Först vid nio på kvällen gick jag in.


Såna här dagar, och kvällar, redan i april - jag hoppas att det är början på en strålande vår och sommar ;)


Hoppas ni har haft en skön vårdag ni också, oavsett var i landet ni befinner er!

Kommentarer
Postat av: Anna-Maria

Jag har också fixat och donat i trädgården, det är en helt underbar tid nu när det börjar grönska. Jag önskar dig också sköna vårdagar och en glad påsk =)

/ Anna-Maria

2011-04-23 @ 09:52:38
Postat av: balansilivet

Tack Anna-Maria :) JA, visst är det härligt den här tiden på året. Vill knappt vara inne alls, så är det något som blir eftersatt är det städningen inomhus....men jag tror dammet ligger kvar och väntar på mig när det känns ok att gå in igen ;))

2011-04-23 @ 10:31:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0