Ohälsosamma ideal

Rachel Zoe har ju just nu ett samarbete med Lindex på gång. Hon kommer styla sina favoritkläder från vårkollektionen och det ska finnas i affär 18 april. Rachel är en av världens mest efterfrågade stylister och har stylat bla Nicole Richie så att hon blev en stilikon världen över.


Rachel Zoe är också en av de drivande bakom size zero-idealet, dvs att en kvinna kan inte vara för smal, och att ju smalare desto snyggare. Många kvinnor har det senaste decenniet kämpat för att närma sig det idealet.


Men om man tittar på bilder på Rachel själv, och jämför hur hon såg ut tidigare, och hur hon ser ut nu när hon är gravid och har lagt på sig några kilon - vilket foto är mest fördelaktigt?


 

På den vänstra bilden ser hon själv ut som många av de kändisar hon har stylat genom åren. Nyckelbenen sticker ut, man kan räkna revbenen, armarna ser mest ut som skelett med lite hud på. Är det snyggt???

I mina ögon är hon så mycket vackrare på den högra bilden. Ansiktet fylls ut bättre, vilket ger mjukare ansiktsdrag och även dekolletaget ser mjukare ut.


Jag hoppas att den utmärglade trenden är över. Det ser inte hälsosamt ut, och det ser inte vackert ut. Vad tycker ni??

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0