Feng Shui

Det sjätte livsområdet du kan arbeta med att förstärka är Stöd i livet eller hjälpareDetta område handlar om hjälpare, stöd och nätverk. Det står även för ledare eller någon som vägleder dig. Det kan vara en nära person, eller en andlig ledare som du aldrig träffat men som hjälper dig i livet. Det handlar både om kontakter och vänner du redan har, och sådana du kommer att träffa i framtiden. Alla behöver vi stöd i livet på olika sätt genom livets olika faser.


Området för stöd i livet ligger direkt till höger från entren till ditt hem. Hur ser det ut där? Börja med att titta igenom alla saker, och rensa bort gamla tidningar, tomma kartonger och annat skräp som kan ha samlats här. Titta efter om det finns saker som har negativ symbolik när det gäller relationer tex en trasig adressbok.


När all röra är utrensad kan du förstärka området och skapa ett utrymme som gagnar goda relationer och positiva nätverk. I det här området kan du använda olika tekniker för kommunikation som te lefon, dator, fax, telefonlista. Du kan använda en bild som föreställer en andlig vägledare som tex Buddha, Dalai Lama eller änglar (som jag föredrar)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0