Feng shui

Området för barn och nya möjligheter finns till höger om ingången till hemmet, nedanför området för kärlek och relationer. När man använder en bagua finns det inga strikta gränser mellan de olika områdena utan gränserna är lite luddiga. Att rita upp dom i nio lika stora kvadrater kan ge intryck av att det är skarpa gränser mellan de olika områdena. Så är det inte utan de kan vara något överlappande. 
Det här området symboliserar både barn och nya möjligheter, men även kreativitet. Det handlar om fantasi och förmåga att skapa. Här är ett bra ställe att använda symboler för att skapa en egen verksamhet eller ett intresse som du vill utveckla.


Gå igenom området och se vad du har där. Ta bort allt som du inte behöver, vill ha eller som är trasigt. Titta särskilt efter föremål som kan hindra dig från att vara kreativ. En full papperskorg är ett exempel på något som symboliserar stagnation och stillastående energier. Om du har misslyckade projekt, eller projekt som aldrig blir klara - rensa bort dom.


När du är klar med rensningen ger du möjlighet för ny energi att ta sig in. Skapa mer positiv energi genom att fylla området med ideér för en bok eller en verksamhet du vill starta, en bostad du vill köpa, sätt dit bild på ett barn om du önskar bli gravid. Du kan även sätt dit andra symboler för barn tex böcker eller fruktbarhetssymboler. Verktyg du använder för kreativa projekt kan du även förvara här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0