Feng shui

Det tredje området i baguan vi ska titta närmare på är området för pengar
Hur ser din ekonomi ut? Har du svårt att få pengarna att räcka till? Gör du av med för mycket pengar? Har du svårt att få dina investeringar att gå bra?


Området längst in till vänster i hemmet symboliserar välstånd och rikedom. Rikedom behöver inte innebära mycket pengar, utan det kan även handla om andra sorters rikedom som tex nära vänner, ett bra socialt liv eller mågna möjligheter och bra tillfällen. Hur ser det ut där i ditt hem? Finns det negativ energi bundet i detta område? Kasta och ge bort sådant du inte behöver, och sådant som är trasigt. Trasiga saker avger alltid negativ energi. Sortera även bort böcker du inte kommer läsa, foton du inte tycker om och sådant som anknyter till tidigare ekonomiska bekymmer. Ha inga symboler som har negativ symbolik eller som ger negativa associationer. Röj och rensa i lådor, skåp och på hyllor.


Sen är det dags att skapa ett utrymme som inspirerar till ekonomisk framgång. Det finns ett talesätt som heter Pengar attraherar pengar - och det stämmer. När du börjar attrahera pengar, kommer mer pengar att komma till dig. Du kan ge området energier av rikedom genom att förvara positiva kontoutdrag, en skål med mynt och symboler som betecknar rikedom. Du kan även sätta dit foto på dig själv, vänner eller ditt visitkort. Finns det andra saker som symboliserar rikedom för dig, sätt dom här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0