Feng shui

Nästa område i baguan att ägna lite omtanke  är området för kärlek och relationer. Det ligger i det bortre, högra hörnet av hemmet alternativt rummet om du använder baguan rum för rum.

Det här är området för kärlek och relationer, för passion och sexualitet, men det handlar även om gemenskap och vänner. Hur har dina relationer varit sista tiden? Kontrollera om det är rörigt i hemmets område för kärlek och romantik. Sovrummet är ett viktigt rum att rensa i också, även om det inte skulle ligga i området för relationer. Förvaror du saker under sängen, eller ovanpå garderober? Ta fram och kasta alla trasiga eller oanvända saker. Finns det saker som relaterar till gamla relationer? Ta bort allt sådant tex gamla kärleksbrev eller bilder på ex. Titta på bilder du har på väggarna och ta bort bilder på människor som är ensamma, som uttrycker negativa känslor eller som gör dig illa till mods.


När du har rensat är det dags att skapa en positiv och kärleksfull plats. Är du singel och längtar efter en relation kan du förstärka detta område för att dra till dig nya människor, och ny kärlek. Har du en relation kan du skapa positiva energier för att förbättra din relation. Ett bra sätt är att använda romantiska symboler tex ett prydnadsföremål med älskande par. Det finns många vackra i olika storlekar i keramik. Du kan även sätta dit en bild på en person du skulle vilja bli närmare bekant med, eller en symbolisk bild på en partner om du är singel. Är du i en relation kan du sätta dit en bild på er två där ni ser lyckliga och kära ut. Prydnader  i form av hjärtan ger kärlekssignaler. Röda och rosa färger är kärlekens färg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0