En underbar dag

Jag hoppas att alla ni andra runt om i landet har haft lika sköna dagar som vi har haft i Göteborg. Sådana här dagar vi har haft nu är dagar då vi kan tanka energi och glädje.


I söndags hade jag och dottern en härlig dag tillsammans. Först åkte vi till stallet och tittade på hopptävlingar


Uppvärmning på utebanan

 Framhoppning. Dottern lyckades fånga på bild det väldigt konstiga skuttet över hindret som den här hästen tog :)9 Även ryttaren såg något förvånad ut
Men när det verkligen gällde, inne på tävlingsbanan hoppade han perfekt


Stallet ligger väldigt nära havet, så vi passade på att åka ner till stranden och klipporna en stund. Väderrapporten säger att det ska bli riktigt varmt och skönt i påsk. Då kanske den lilla bärbara grillen åker med till stranden och det blir lunch utomhus :)Jag satte mig på huk på en klippa då dottern skulle ta kort...och tappade balansen så jag höll på att hamna i vattnet. Känns lite tidigt för ett dopp ;)

 


Lilla buskatten i trädgården
Dottern fastnar sällan på kort numera då hon oftast står bakom och tar korten, men här har hon fotat sin egen spegelbild


Eftermiddagen tillbringade på en biograf inne i stan där vi fick testa på att göra animerad film. Först gjordes lerfigurerna. Då det främst var för barn och dottern hade starka åsikter om hur hennes figurer skulle se ut, var jag inte till någon större hjälp. Men hon gjorde en jättefin svartvit katt och en vit hund av leran. Sen togs över 300 foton där figurerna flyttar sig en liten bit mellan varje, och resultatet blev imponerande. Det var en rolig erfarenhet och vi har bokat in oss på ytterligare ett tillfälle i maj.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0