Gynning x 2

Denna helgen har Carolina Gynning och hennes mamma konstutställning på Hotel Gothia i Göteborg.


 

Carolina målar färgstarka tavlor, och hennes mamma gör skulpturer

 



Så nu ska jag bara fixa färdigt med tvätten sen ska jag dit med en vän och titta på konst...och kanske det slinker ner en fika också :)



Kommentarer
Postat av: Suzann

Hoppas du får en mysig dag med konstutställning, i varje fall blir det en garanterad färgklick i allt det gråa! Jag har missat att åka ner till Ystad Saltsjöbad när Gynning ställt ut där, tror det varit vid påsktid. Ska försöka åka om det blir fler gånger, berätta gärna på bloggen vad du tyckte.

Väldigt tänkvärt, som vanligt, ditt inlägg om att uppskatta hösten och det mörka och göra mysiga saker som att lysa upp mörkret med levande ljus och träffa vänner osv. Det är ju så sant, det är ju vad vi själv gör det till och vilken inställning vi väljer att ha. Tänk att det ska vara så svårt att komma ihåg att tänka den positiva tanken först, istället för att till exempel gnälla över hur mörkt det är - tänd ett ljus och sätt dig ner och ta det lugnt istället för att stressa runt, ta vara på stunden och var glad att du har möjligheten. Men det är väldigt lätt att falla in i gnällspåret och hänga på dem runt om en som kanske mest gnäller.

Men här på din blogg påminns man om de där sakerna som är väldigt bra att tänka på, tack för att du berättar för oss:)

Ha en bra vecka! Kram Suzann

2011-11-06 @ 12:58:13
URL: http://vardagssaker.blogspot.com
Postat av: balansilivet

Tack för dina vänliga ord Suzann! JAg blir så glad, och rörd, varje gång jag får positiv feedback från er som läser. Så roligt :)



Jo, utställningen var bra och intressant. Men lite tråkigt att komma sista dagen, och väldigt många tavlor var redan sålda och bortforslade. Det gapade lite väl tomt på väggarna. Tavlorna var dyra, ca 50.000 kr st och 4-5.000 för litografierna. Men ett par av dem hade jag kunnat tänka mig :) MEn för oss blev det bara att titta, och sen en mysig fika och en pratstund. Härligt en söndagseftermiddag.

2011-11-06 @ 16:28:14
Postat av: Geta

Bor i en liten stad och trivs bra med det. Ibland kan jag dock sakna utbudet av aktiviteter. Du skriver om mycket intressanta saker att göra. Ja får verkligen inspiration och lust av att läsa dina inlägg. Däremot fick jag lägga lite energi på att irritera mig på att någon kan ifrågasätta om du verkligen är psykolog. Dumt att skriva kommentarer om man vill vara negativ tycker jag.

Kram.

2011-11-06 @ 21:06:42
URL: http://[email protected]
Postat av: balansilivet

Tack Geta! Ja, min första reaktion var också att bli irriterad, men sedan bestämde jag mig för att släppa det. Det är den första negativa kommentar jag fått sedan jag började blogga för snart ett år sedan, och med tanke på hur mycket mobbning det är på nätet, ofta bland bloggare, har jag ändå det väldigt bra med alla er positiva människor som läser min blogg :))



Jag förstår precis vad du menar med att sakna utbud i midnre städer. Jag leker med tanken att flytta ut på landet, men jag funderar också på hur jag skulle klara att det skulle bli långt att åka när jag vill göra något. Jag är van vid att komma till yogan på några minuter, tio minuter till stallet, en kvart in till stan, tjugo minuter till jobbet, en kvart till havet osv. Det finns mycket att göra på nära håll när man bor som jag gör nu, och jag funderar på om jag är redo att byta bort det. Sen finns det mycket utbud här som jag aldrig tar del av, och som jag lika gärna klarar mig utan :)

2011-11-06 @ 21:12:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0