Störd sömn

Djur och barn är fantastiska. De berikar mitt liv enormt mycket och ger mig mycket glädje och lycka. Något de inte alltid befrämjar dock är en god nattsömn!


I morse började min ena katt att jama, och jama, och jama oavbrutet redan kl 04.20. Jag trodde han var hungrig så jag gick upp och gav honom mat för att sen gå och lägga mig igen. Ibland funkar det och han kurar ihop sig och somnar igen när magen är full. Inte idag. Han fortsatte att jama och jama. Jag gick upp och gjorde rent lådan, kelade med honom, busade en stund för att sedan tro att jag skulle få sova en stund till. Icke.


07.20, efter tre timmars mer eller mindre oavbrutet jamande gav jag upp och tänkte att den här semesterdagen får väl börja tidigt då. Vad tror ni han gör nu??? Sover!!!





Själv har jag sovit ca fyra timmar i natt, så idag blir nog en dag i långsamhetens tecken. Troligtvis ska jag pallra mig iväg till någon elektronikaffär och köpa en ny TV idag. Jag är inget teknikfreak och tycker inte om att köpa teknikprylar. Dottern har tjatat på mig länge att det är dags för mig att köpa en ny kamera (att kvaliten på den inte är så jättebra ser ni nog på foton som jag tagit med min ca sju år gamla kompaktkamera :)), köpa ny mobil (men jag tycker min fem år gamla Samsung duger bra ett tag till) och en ny TV. En platt-TV. Vi är så "omoderna" att vi har en tjock TV. Jag har hela tiden sagt att det blir en ny när den gamla går sönder, då det inte finns någon anledning att slänga något som fungerar alldeles utmärkt. För någon månade sedan började TV:n visa ålderstecken, då den nu är 11 år gammal. Istället för att starta direkt när jag tryckte på on-knappen dröjde det ett par minuter innan den "värmt upp". I morse satte jag på TV:n för att se lite på Nyhetsmorgon och speciellt kolla väderprognosen till frukosten. Det tog exakt 90 minuter innan den behagade starta. Den har succesivt ökat sin startsträck från två minuter till 90 minuter. Dags att inse att den har gjort sitt, och köpa en ny. Det svider dock lite för när den väl kommit igång är det inga fel på den. Men det krävs mycket planering om man vill se något speciellt om man måste räkna med att det tar 1½ timme att få igång TV:n

Kommentarer
Postat av: Emelie S

Haha, jag sitter här och skrattar gott för mig själv. Behålla saker tills det går sönder i alla ära men när det tar tv:n mer än 5 min att starta skulle jag nog letat efter en ny...



Förstår att din dotter är liiiite trött på den :)



Blev det någon ny?

2011-07-14 @ 22:30:12
Postat av: balansilivet

Japp, ikväll blev det en ny TV inhandlad. MediaMarkt hade 5 årsjubileum med kvällsöppet, så det blev både en ny TV och en ny dator :)

2011-07-14 @ 22:42:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0