Tankens kraft

Vet du att det du tänker mycket på blir också det du drar till dig??? Ofta lägger vi mycket tid, och kraft, på att tänka på att det som vi inte vill ha: tex att vara ensam, att ha dålig ekonomi och mycket skulder, att ha en dålig relation. Har du tänkt på hur lätt det är att tänka i termer av inte. Att tänka på allt det som är dåligt, och som vi vill ha mindre av i vårt liv, och i en del fall inte alls. Ändå lägger vi så mycket tid och energi att tänka om dom sakerna.


Enligt lagen om attraktion attraherar vi sådant vi tänker mycket på. Det vi skickar ut i universum genom våra tankar kommer också att manifesteras i våra liv. Då är det ju väldigt dumt att tänka på allt det vi inte vill ha. För tyvärr räknas inte det där lilla ordet inte. Det blir istället så att du tänker på skulder, ensamhet, trångboddhet, dålig relation eller vad det nu är för saker du tänker på, som du inte vill ha i ditt liv.





I somras hörde jag ett sorgligt exempel, om en kille som tatuerat in, med kinesiska tecken, frasen "jag vill inte leva ensam". Åh, vad jag tyckte synd om den killen som tom ristat in det på sin kropp.


Om du tänker på alla de saker du inte vill ha så kan du istället vända på resonemanget. Om du inte vill ha något, så vad är det då du vill ha???


Om du inte vill leva ensam, kan du istället formulera det som att du vill leva ett liv i kärlek.


Om du inte vill ha så mycket skuldet, kan du formulera det som att du lever ett liv i överflöd.


Om du inte vill bo i det där trista området du bor i, formulera istället var du vill bo, hur det ser ut där osv.


Alla "inte-tankar" går att vända till vad du vill ha istället. Lägg din tid, din kraft och din energi på att tänka på vad du vill ha, istället för allt som du inte vill ha. Det funkar - jag lovar :))

Kommentarer
Postat av: Anna @sweet life

Fint och tänkvärt!

2011-08-29 @ 15:48:32
URL: http://lesweetlife.blogspot.com/
Postat av: Annica

Precis vad jag behövde läsa :)

2011-08-29 @ 23:42:26
Postat av: balansilivet

Vad roligt att det träffade precis rätt :))

2011-08-30 @ 10:25:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0