Älskade Skåne

I helgen ska jag åka till Skåne då jag är bjuden på grillfest hos en person som många känner igen från TV, och som har köpt en gård utanför Ystad.


Jag har bokat in mig på denna mysiga bed & breakfast efter att ha läst massor av lovord om det på nätet, Brantås Rum & frukost












På gården har de massor med olika djur; höns, gäss, påfåglar, katter och hundar







Underbar utsikt över böljande fält







Alla bilder är från deras hemsida, men jag återkommer med egna bilder efter helgen :) Det ser väldigt skönt ut där och nu håller jag bara tummarna för att vädret är på min sida också. Sola och bada på de långa sandstränderna i Skåne lockar mig. Får förlänga semesterkänslan ända in i september då det bär av till södra Frankrike :)

Kommentarer
Postat av: Suzann

2011-08-10 @ 11:13:12
Postat av: Suzann

Hej! Vilken mysig blogg jag har hittat! Du skriver om ämnen jag oxå gillar, väldigt vettiga inlägg o mkt intressant att läsa. Bra mix har du oxå:) jag blir glad när jag tittar in här. Var tvungen att kommentera detta inlägg eftersom du ska till mina hemtrakter. Jag är uppvuxen en bit från Sövestad, på Krageholm, har även bott i Sövestad och Ystad. Hamnade i Sövde till slut, som ligger ca 1 - 1,5 mil norr om Sövestad. Har aldrig själv besökt Brantås, bor för nära:) men har, som tonåring, tillbringat många timmar på hästryggen på gårdar i närheten! Hoppas du får fint väder o kan ta en stund vid havet. De har breddat stranden vid.Saltsjöbaden i Sandskogen, annars är oxå Ryssvägen ett härligt stopp, då åker man lite längre ut mot Nybrostrand. Ha en härlig Skånevistelse o besök gärna vår lilla mysiga by Sövde. som har ett litet musteri värt ett besök om man gillar äpplen. Ha det gott! Suz

2011-08-10 @ 11:31:11
URL: http://vardagssaker.blogspot.com
Postat av: balansilivet

Hej Suzann, och vad roligt att du har hittat hit! Tack för din fina feedback. Det är alltid roligt att höra att det jag skriver är uppskattat.

Och tack så hemskt mycket för dina tips om Skåne. Växa upp på Krageholm, omgiven av hästgårdar, låter som en dröm :) Musteri vill jag gärna besöka. Finns så mycket fina ställen i Skåne!

2011-08-10 @ 11:48:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0