Att älska sitt hem

Jag älskar verkligen mitt hem, speciellt såhär när sommar går mot höst. Jag gör hemmet ombonat med textilier, fårskinn, ljus. Mitt hem är inte perfekt och skulle säkert inte platsa i en inredningstidning men för mig är det perfekt.


Jag tycker om att titta på möblerna och sakerna i mitt hem, min kropp kopplar av när jag väljer att lägga mig i någon av våra möbler; soffan, fåtöljen, schäslongen och sängen. Färgerna som går i vitt, beige och brunt låter min hjärna koppla av. Jag gillar att antalet prylar har minskat enormt. Mitt mål är att jag ska ha det jag behöver, varken mer eller mindre. Jag är inte riktigt där än.


Men mest av allt älskar jag att mitt hem är levande. Här far katterna omkring och leker. Det är fart och fläkt varvat med sex utslagna små älsklingar som ligger och sover överallt. Nu ska jag lägga mig då jag är extremt trött idag. Då hoppar en av mina katter upp och lägger sig på min mage och spinner tills mina ögonlock blir tunga.


Vad älskar du med ditt hem?


Kommentarer
Postat av: Carina S

Jag älskar att ligga i min vita soffa med ljuset från min vita lampa när jag läser en bra bok eller surfar runt med min I- Pad

Svar: Vad härligt det låter Carina ;)
None None

2012-09-06 @ 20:54:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0