Tröööött

Åh vad trött jag är idag! Klockan två började en av de små, halvvuxna katterna, att jama och låta, väckte de andra som sov gott och så var det full låda i två och en halv timme! Ingen kunde sova i det larmet (eller iallafall ingen som befann sig i samma rum, läs: jag! Dottern och två katter sov gott i hennes rum)


Framåt fem började alla lugna ner sig och det blev tyst. Då lägger sig en av ungarna och rullar något frenetiskt på mattan i hallen, samtidigt som hon urrade och lät massor, så någon mer sömn blev det inte tal om. Jag tror att vi har ytterligare en katt som börjar bli könsmogen och det är dags att boka veterinärtid igen, och så får vi en ny "trattkantarell" här hemma. Precis lagom när en börjar läka, och få ta bort tratten, är det dags för nästa. Två till har vi som ska kastreras. Sen är det klart!


Turligt nog är jag ledig idag, så efter städning och stortvätt i tvättstugan tänker jag lägga mig och ta det lugnt, och kanske ta en tupplur efter maten.


 

Eller så kanske jag är så trött att jag somnar mitt i maten ;) Så söt bild, tycker jag.


Kommentarer
Postat av: Beatrice

Men så sött =)



Hoppas du får en chans att vila dig under dagen. Det låter som om du behöver det. Det är underbart med fyrfota vänner, nästan jämt... ;)



Kram

2012-03-07 @ 12:17:22
Postat av: Birgitta

En powernap är guld värd...

2012-03-08 @ 11:16:59
URL: http://mindreprylar.blogg.se/
Postat av: balansilivet

Ja, just nu ligger de och sover allihop och då är de helt underbara ;))

2012-03-09 @ 09:06:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0