Ett pärlband av dagar

Vilken härlig känsla det är när man har haft semester några veckor, gått ner i varv helt, har inget inbokat och inga tider att passa. Vaknar på morgonen, kollar vädret och ser vad jag vill fylla dagen med. Då dagarna flyter i varandar tappar jag lätt bort vad det är för veckodag - är det söndag eller onsdag? Det spelar ingen roll :)
 
 
Igår var det iallafall tisdag, och vi tillbringade hela dagen på Marstrand. Jag bläddrade i en ny kokbok av systrarna von Sydow som jag gillade. De tillbringar sina somrar på Marstrand, och jag gillar den typen av kokböcker som är varvade med recpet, berättelser och härliga bilder.
 
 
 
 
Marstrand är så mysigt, med sina vackra trähus, smala gränder, bryggan där alla människor flanerar runt, mysiga uteserveringar längs med vattnet, men vi åt varsin fish and chips till lunch som vi åt direkt på kajen. En härlig, solig men rätt blåsig dag. Jag kände inte direkt någon längtan efter att slänga mig i vattnet, och hade svårt att förstå hur någon kunde tycka det var skönt med det iskalla vattnet, men visst var det människor som badade :)
 
 
I mitt collage av mitt drömhus finns det bara faluröda hus, med vita knutar, spröjsade fönster och en glasveranda, men jag skulle även kunna tänka mig ett vitt skärdårdshus ;))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0