Barbie i köket

Om jag skulle göra om i mitt kök hade jag kastat ut vårt stora kylskåp och det stora frysskåpet. De är alltid bara halvfulla båda två, då ett tvåpersonshushåll med nära till affären inte behöver så stort utrymme. Jag är dessutom inte en person som hamstrar, så i frysen är tre hyllor helt tomma.
 
 
Jag hade istället valt att sätta in en kombinerad kyl/frys från Smeg. Jag gillar de mjuka, bulliga formerna som påminner om 50-talet. De finns i en mängd olika färger. Kanske jag skulle välja Barbierosa?
 
 
 
Fint med rosa, men jag tror den cremefärgade varianten hade passat bättre i vårt kök. Den mittersta är en tvättmaskin ;) Söt eller hur?
 
 

Kommentarer
Postat av: Rosita

Oj oj oj, jag gillar också dom där Smeg kylskåpen i 50-tals stil! Hade jag plats så skulle det bli ett rött eller svart. Mitt kök är tyärr för litet.

Tack för peppningen angående "operation rensning"! Idag regnar det igen... så det är väl bara att rensa lite igen! Jag har börjat skriva upp allt jag har rensat bort i ett dokument i datorn. Det känns bra att se listan över allt som är borta, eftersom att det inte syns så mycket i verkligheten ännu :-)

Har kastat massor av tidskrifter och scannar in många artiklar som jag vill ha kvar och kan då kasta tidningarna och en massa urklipp.

Tänk vad mycket saker jag äger egentligen!!

2012-07-10 @ 14:25:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0