När hjulen snurrar för fort

De senaste veckorna har jag känt att allt runt omkring mig blir lite för mycket. Just nu fungerar balansen lite sisådär, och emellanåt kan det bli så.


Jag har en ganska splittrad tjänst med uppdrag på alla möjliga håll, samtidigt som jag tar en del privata uppdrag. Jag arbetar, som anställd, fyra dagar i veckan och jag går också just nu en ganska mastig kurs som är en del i specialistutbildningen. Den går en hel dag varannan vecka, sen är det några tusen sidor litteratur som ska läsas och en examinationsuppgift som ska göras.


För några veckor sedan startade jag även Feng Shui utbildningen, där jag ska göra en del uppgifter till nästa kurstillfälle.


Ovanpå allt detta kom de två små kattungarna tillbaka till oss för en vecka sedan då deras nya ägare blivit allergisk, så nu har vi sex katter hemma, som inte kommer överens så bra, så vi får hålla isär dem i olika rum. Jag har mat åt dem på tre olika ställen och tre kattlådor. Jag tycker jag tillbringar massor av tid med att fylla på mat, byta vatten, tömma lådor, fylla på sand, sopa upp sand som hamnat brevid (massor) och dammsuga upp katthår, samtidigt som de är så keliga och vill ha tid var och en. Igår när jag kom hem på eftermiddagen har dessutom mamma katt börjat löpa igen och har jamat hela natten, och nu är hon beredd på att ge sig ut och få nya ungar. Ringde till veterinären och bokade tid för kastrering, men fick en tid först på tisdag så fram tills dess får jag stå ut med hennes jamande.




Just nu känner jag mest för att bara vara, men har lite svårt att komma ner i varv då jag har så många uppgifter som hänger över mig. Det bästa för att få balans i tillvaron är att inte ha för mycket inbokat i kalendern, se till att det finns luft mellan åtaganden, och just nu känns det som jag har för lite luft.


Så även om jag försöker leva efter devisen Balans i livet är det ibland så att det fallerar, men jag vet att detta bara är övergående. I maj är båda mina utbildningar klara, och det blir mindre av saker som hänger över mig att göra så fort det blir en lucka i tid.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0