Total lycka

Ikväll har jag haft en lång stund av total lycka! Jag har ridit, som vanligt på tisdag kvällar, och för mig är det en stund som ger mig så mycket lycka. Först pyssla om hästen, göra iordning för ridning och i väntan på att få komma in i ridhuset klappa, kela och gosa med hästen och man ser hur mycket han njuter av det.


Sen, under själva, ridningen har jag så totalt fokus på min häst och vad vi gör att jag knappt är medveten om de andra i gruppen. Det är flow-stunder för mig. Underbart!


När jag kom hem idag och stod länge och njöt av en varm dusch fixade dottern iordning kvällsfika och dukade upp i vardagsrummet så vi kunde fika tillsammans innan läggdags - en riktig mysstund.


I mitt jobb som psykolog möter jag människor som har allt man kan tänka sig materiellt sett, och ofta mer än så, men som har stora svårigheter på andra plan och som mår ganska dåligt. Det får mig även att stanna upp och verkligen uppskatta det jag har. För mig är det djuren och min dotter som skänker mig så mycket glädje varje dag! Total lycka ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0