Positiv energi

Jag tror att jag vid något tillfälle här på bloggen har skrivit om att jag sedan i våras arbetar inom skolan, i Kungsbacka Kommun.


Under den tiden jag har arbetat här har kommunen vunnit priser och fått utmärkelser för allt möjligt. Tidigare i höstas fick kommunen utmärkelsen Bästa skolkommun i Halland, och häromdagen blev Kungsbacka Årets Kvalitetskommun.


Att ta del av den positiva andan som finns i kommunen känns gott, och ger en positiv energi tillbaka. Det är roligt att vara en del av något som strävar efter utveckling och förbättring.


Resturangskolan som jag skrivit om några gånger dit jag går ibland för att unna mig riktig vardagslyx med en trerätters lunch för 85 kr har också vunnit pris som bästa restaurangskolan i Sverige.


Att vara en del i framgång, och en del i ett vinnande team ger positiv energi till alla som på något sätt är delaktiga, oavsett om det handlar om lagidrott, en arbetsplats eller något annat.


Idag har det firats med tårta på jobbet :))



Kommentarer
Postat av: Susanne

Tack snälla du för kommentaren gällande min fina katt Svea, hon är älskad och saknad.



Kram

Susanne

2011-11-23 @ 22:57:42
URL: http://kandy.se
Postat av: balansilivet

Åh, jag förstår hur ni känner det. Jag grät floder när min förra katt blev påkörd strax utanför vårt hem. Hon dog direkt, och var öronmärkt så den som körde på henne ringde till polisen, som sen ringde till oss så vi kunde gå och hämta vår döda katt. Hemskt! Kärleken till djur är ju så fantastisk, så villkorslös och de tar stora bitar av våra hjärtan med sig när något händer dem. Stor kram!

2011-11-24 @ 08:39:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0