En känsla av olust

Idag efter jobbet begav jag mig till ett stort köpcentrum i närheten, där jag skulle in på Lindex och inhandla lite nya underkläder då jag rensat ut en hel del på den fronten senaste tiden. För någon vecka sedan damp det ner ett erbjudande om 30 % på underkläder på just Lindex, vilket passade bra :)


Så något trött efter arbetet stannar jag vid köpcentret på vägen hem för att prova ut rätt storlek, och även köpa ett par nya leggings samt ta en snabb titt i bokaffären efter intressanta julböcker.


Men oj, vad trött jag blir på alla saker. Behöver vi så här mycket affärer, och framför allt - behöver vi alla dessa saker som står högt och lågt. Tidigare har jag gillat att shoppa, att gå i affärer har varit ett nöje.


Nu blir jag trött nästa på en gång jag kommer in. Kände att jag bara snabbt ville prova ut rätt saker, och sen snabbt därifrån.


Men, det känns faktiskt rätt skönt att jag numera hittat andra nöjen som ger mig betydligt mer, än att gå och titta i affärer. Visst gillar jag fortfarande att handla ibland, men den mängden med saker som finns i de flesta affärer ger så många intryck för hjärnan att ta in och sortera, så jag blir mest bara trött. Och då slår inga shoppingsug till alls :))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0