Sista semesterdagen

Jaha, då var sommarsemestern slut för detta året, men det är bara två arbetsdagar och sen är det helg. Och det verkar som solen och värmen äntligen har hittat till västra Sverige :)


Idag har iallafall varit en helt perfekt dag. Först ett antal timmar på stranden. Ligga i den varma sanden och titta ut över solglittret över havet. Underbart.


Efter stranden tänkte jag åka till Freadals Trädgårdscafé på grillafton som de har på onsdagar. Men innan dess tänkte jag ta en glass på glasscaféet. Brevid glasscaféet ligger Åsas enda klädaffär (såvitt jag vet iallfall). De hade 50% rea på allt i affären. Jag har tänkt att det var dags att köpa en ny bikini, då jag börjat tröttna på den svartvita jag köpte för fyra år sedan. Jag ville ha en med färg!


Jag hittade denna fina från Panos Emporio för det ynka priset av 100 kr. Tänkte visa en bild hur den ser ut på, men så blev det inte :)


Färg framhöver solbrännan bättre...


På Freadal har de även en jättesöt liten affär med inredningsprylar i den franska lantstilen. Jag har en tid tänkt att jag ska köpa ett nytt sängbord, ett vitt. Jag har tittat på Brukas sängbord, som jag tycker är fint, men tyckt att det var lite för dyrt.


I affären stod det ett jag gillade, men jag hittade inget pris på den. Affären var tom. När jag frågade ägaren hittade inte hon heller något pris, men på det andra som stod lite undangömt fanns det en prislapp, 1.390 kr. Men det andra var lite skadat. Vid transporten hade det fått en smäll och slagit bort en bit av träet längs ner till höger. Hon erbjöd mig bordet till halva priset, och efter lite ytterligare prutande fick jag det för 600 kr.


Längst ner i högra hörnet är färgen avskavd, men det är lätt att måla dit vit färg så kommer det inte märkas alls. I övrigt är bordet helt intakt. Typiskt prutläge :)

 

 


Kommentarer
Postat av: Therése

Vilka fynd!

Jag köpte också en bikini med färg och mönster i år. Kanske inte kul innan brännan kommer...men annars ;-)

Kanonfint bord också! Du verkar ha haft en härlig semester. Kram Therése

2011-07-28 @ 07:52:37
URL: http://mychoice-tess.blogspot.com
Postat av: balansilivet

Tack Therese! Jag är supernöjd med mina fynd, och även med min semester :) Lite konstigt att börja jobba idag, och vara HELT själv på hela kontoret. Alla andra har fortfarande semester :)

Kram

2011-07-28 @ 08:41:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0