Senast lästa bok

Ja, så då har jag läst boken jag skrev om häromdagen Ensamma hjärtan och hemlösa hundar. Och jag älskade den. Jag kunde inte vänta tills den kom ut på pocket, så jag gick till biblioteket och frågade efter den.




Boken handlar om Rachel som på samma dag bryter med sin pojkvän sen tio år tillbaka, som är gift, och därmed förlorar sitt jobb och sin bostad på samma gång. I samma veva får hon veta att hon ärvt sin mosters hus på landet samt ett hem för övergivna hundar.


Hon beger sig dit för att göra klart med arvet. Under tiden hon väntar på att allt ska bli färdigt söker hon nya hem till de femton hundar som var omhändertagna när mostern dog. Samtidigt lär hon känna nya vänner, både människor och hundar.


Boken är varm, emellanåt ganska känslosam, och beskrivs som en feel good-roman om att få en andra chans i livet, om lojalitet och villkorslös kärlek.


Jag kan varmt rekommendera den om ni vill läsa en bok som verkligen får en att må bra. Mitt hjärta klappar extra mycket för djur, speciellt djur som av olika anledningar inte haft det så bra eller som blivit övergivna. Mina två underbara katter är adopterade från ett katthem, och blev övergivna som riktigt små kattungar. Jag har också haft hund i många år, så jag känner igen mig väldigt mycket i det hon skriver om. Att ha djur innebär att man aldrig är ensam och att man alltid har kärlek omkring sig.

Kommentarer
Postat av: lolla

hejsan

det där låter som en bok för mig också den ska jag genast leta på biblioteket.

gillar att få en massa boktips

kram lolla

2011-07-14 @ 21:48:57
URL: http://lollashus.blogg.se/
Postat av: balansilivet

Du kommer säkert att tycka om den :) En charmig bok med mycket feel-good känsla, där djuren spelar en stor roll i historien

2011-07-17 @ 14:08:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0