Skapa energi

Nu har jag varit hemma med sjukt barn i ett par dagar. Ni vet hur det ser ut när någon är sjuk med ganska hög feber och ligger hela dagen i soffan. TV:n står på hela dan med olika sitcoms som avlöser varandra, i soffan ligger en person helt utslagen med filt över sig, på soffbordet står sjukattiraljer som termometer, vatten, tidning, dator, papper osv. För mig, som inte är sjuk, blev det som att gå runt i sirap. Idag kände jag ett enormt behov av att skapa lite ny energi.


Öppna dörren, släpp in ny luft, ta fram dammsugaren och gör rent på golven, plocka upp allt som ligger överallt. Efter det åkte jag till gymet och hade en timmes lunchyoga. Det kändes som instruktören visste precis vad jag behövde, för hon kände själv ett behov av ett pass som skapade energi och öppnade upp. Istället för lugn musik strömmade Michael Jackson "Beat it" ut över rummet.


Efter en sådan förmiddag känns det som energidepåerna har fyllts på. Ny luft, städat, yoga, härlig musik. Så nu kan jag krypa ner i soffan och gosa med sjuk dotter en stund, för att senare ikväll ge mig iväg till stallet och rida.


Ett exempel från mitt liv om att skapa balans och energi



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0