Gratis är gott!

Som en fortsättning på förra inlägget kommer en del tips för att förgylla vardagen även när kassan är skral


En sajt där du kan hitta massor av saker gratis är www.gratisguiden.se . Där kan du få biljetter till förhandsvisningar på bio, få saker som företag skänker bort i reklamsyfte mm mm


Jag skrev att jag var och åt på restaurang med 50 % rabatt via Let´s Deal tidigare. Det finns två sajter, www.letsdeal.se och www.gruopon.se där du varje dag kan hitta nya erbjudanden med 40-60% rabatt. Restaurangbesök, skönhetsbehandlingar, biltvätt - ja, massor av olika saker. Nästa vecka ska jag på ansiktsbehandling och manikyr som jag köpte i december, 490 kr istället för ordinarie pris som är 1090 kr. Så kolla in om det är några erbjudanden som passar dig :)


På gratisguiden.se finns nu en presentation av företaget Spot and Tell, där du kan få prova massor av saker gratis för att sedan berätta om det i din blogg eller på Facebook. Förra året var jag och dottern på en tapasafton och en super,super god amerikansk pajkalas på vackra Råda säteri. Mmm, en sån spottning går jag gärna på igen :)


Just nu presenteras Spot and Tell en tävling, med ett företag som heter Room328, www.room328.se. Gå in och läs mer om du är intresserad av att tävla om fina priser.


När jag tittar in på tävlingen så ser jag ett badkar som jag känner skulle passa ypperligt i mitt badrum



Badkaret kommer från Hafa, och du kan läsa mer här http://www.room328.se/hafa. Jag väntar bara på att min lägenhet ska ombildas till bostadsrätt, sen ska det in ett bubbelbad i mitt badrum. Tänk vad många sköna hemmaspakvällar vi kommer kunna ha då :))




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0