VSH

 

I senaste numret av Your Life är en intervju med Filippa Reinfeldt. Det pratas mycket om Michelle Obama, men jag tycker vår first lady är minst lika vacker, på ett naturligt sätt.

 

En sak hon nämner i artikeln är att hon skriver in VSH i sin almanacka - vilket är en förkortning av Vad Som Helst. En underbar idé tycker jag.

 

Strecka upp tider i din almanacka och frigör tid där du kan göra precis vad du har lust med, kan följa spontana infall och få värdefull tid för dig själv. Har du familj och många "måsten" mår du ännu bättre av att även vika timmar i kalendern enbart för dig själv. Gör dessa tider till riktigt värdefulla timmar, som inget kan rucka på. När tiden blir för tight är det ofta tiden för att vårda kroppen och själen som får vika först. Gör tvärtom! Låt dessa tiden bli heliga tider!

 


Kommentarer
Postat av: Lotta

Hej!

Hittade din blogg när jag sökte på frivillig enkelhet på nätet och vill bara säga att den tilltalar mig väldigt mycket! Jag har suttit här och läst fram och tillbaka och väldigt mycket av det du skriver stämmer in på mig, vad jag gör och vad jag vill göra! Kommer att fortsätta följa dig framöver och ser fram emot det! Kramar <3

2011-08-18 @ 10:26:07
Postat av: balansilivet

Vad roligt att du har hittat hit Lotta! Och vad glad jag blir att du gillar det jag skriver :)) Ser fram emot att ha dig med, och hoppas du kommer hitta fler intressanta inlägg framöver. Kram

2011-08-18 @ 17:17:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0