Gå utanför din komfortzon




Antingen kan du fortsätta att göra saker så som du alltid har gjort, och livet kommer fortsätta på samma sätt som det alltid har gjort, inga förändringar.


Eller så kan du börja att göra nya saker, på nya sätt. Att gå utanför din komfortzon, och göra något som känns lite pirrigt, får dig att växa och utvecklas som människa. När du börjar göra nya saker - kommer även nya saker föras in i ditt liv, vilket kommer ge nya resultat.


Bestäm dig för att denna veckan göra något som väcker lite pirr i magen. Börja lite smått, och slå inte på stora släggan direkt med något som snarare ger ett surr i magen. Börja med det lilla, och se vad som händer. Vad ligger strax utanför din komfortzon för dig - kanske är det att ringa det där samtalet som du skjutit upp för det känns lite för nervöst, kanske är det att hålla ett tal på en middag när allas blickar är på dig, kanske är det att testa en helt ny aktivitet, kanske är det att prata med en främling??


Vad som är precis utanför din komfortzon, som väcker pirr i din mage vet bara du, och det är olika saker för olika människor. Bestäm dig för att denna vecka göra minst en av dessa saker.


När du har gjort det får du gärna dela med dig av din upplevelse, antingen här som en kommentar eller maila mig på [email protected] och berätta, så kan du bli nästa gästbloggare ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0