Förfrågan

Ni ger mig så mycket positiv feedback i era kommentarer, och alla kommentarer gör mig så glad :)


Nu har bloggen varit igång i snart åtta månader, och närmare 700 inlägg har det blivit under den tiden. Nu vill jag veta vilken typ av inlägg ni tycker är roligast att läsa?


Hur ska jag fortsätta utveckla bloggen på bästa sätt?


Vad tycker ni är bra i bloggen?


Vad tycker ni är dåligt?


Vilken frekvens på inlägg tycker ni är lagom? Senaste tiden har jag skrivit väldigt mycket inlägg då jag har huvudet fullt med inspiration och saker jag vill skriva om? Är det för mycket?


Vad vill ni se mer av?



Kommentarer
Postat av: Maria

Hej, din blogg är fantastisk o ger mig så mycket inspiration. Förra veckan drog jag ut hela min klädkammare o rensade som bara den. Med hjälp av inspiratione från din blogg drog jag ut o köpte en fin byrå mm så nu är garderoben både rensad på både kläder o annat som aldrig blir använda.



Fortsätt skriv mycket....det förgyller min dag på kontoret

/ Maria

2011-08-12 @ 10:00:43
Postat av: Marie

Jag gillar absolut dina röja och rensa-tips! Städtips!Och så alla fina bilder på hem (som bara finns i din blogg) fattar inte hur du hittar dem! Och så dina bra kommentarer till bilderna, det ger ännu mera inspiration! Bilder från din trädgård och på dina katter! Och så tycker jag förstås att det är intressant att läsa om dig själv och de dina! Och dina kloka tankar!Läser man en blogg nästan varje dag så tycker man ju att man "känner" personen bakom;)

Och sedan gillar jag förstås dina teorier om personlig utveckling! Läser mycket "självhjälps" böcker och tycker det har hjälpt mig så mycket! Bla att starta egen firma!

Oj det här blev långt, men din blogg är en klar favorit!

Många hälsningar från Marie i Göteborg

2011-08-12 @ 10:22:10
Postat av: balansilivet

Tack för er feedback! Om jag förstått er rätt- fortsätta ungefär som hittills ;)) med betoning på att röja och rensa hemma. Kram

2011-08-12 @ 12:53:33
Postat av: Emelie S

Vill börja med att säga att helhetsintrycket av den här bloggen är fantastiskt bra. Jag älskar den!



Du har lyckats pricka in ett par av mina intressen som personlig utveckling/psykologi och inredning/feng shui. Jag skulle väll klara mig utan inlägg om städning och Odd Molly även om de kan vara lite halvintressanta att läsa om emellanåt.



Jag gillar din stil när det gäller att skriva. Du skriver på ett lättsamt och personligt sätt som gör att jag blir glad. Du känns som en vän lite på avstånd :)



Att du skriver många inlägg tycker jag bara är härligt. Ibland har jag inte tid att läsa alla men då kan jag läsa ikapp senare eller bara hoppa över ett antal inlägg.



Det är kul att du skriver en del om dig själv och hur du implementerar tipsen i din egen vardag. Det gör att bloggen känns äkta.



Så sammanfattningsvis efterfrågar jag fler inlägg om psykologi/personlig utveckling och inredning/feng shui. Dessutom fler inlägg av det personliga slaget.



Kram



2011-08-12 @ 17:34:06
Postat av: Anna-Maria

Fortsätt precis som nu!Jag följer några olika bloggar men jag tycker utan tvekan att din blogg är den bästa. =) Kram

2011-08-12 @ 19:03:16
Postat av: Anna-Maria

Fortsätt precis som nu!Jag följer några olika bloggar men jag tycker utan tvekan att din blogg är den bästa. =) Kram

2011-08-12 @ 19:04:21
Postat av: Mia

Allt du skriver är bra, men jag läser röj & rensa-tips extra noga. Mia

2011-08-12 @ 19:10:09
Postat av: Beatrice

Eftersom jag är en "röj-o-rensa-tjej" så gillar jag såklart de inläggen skarpt (även om det inte finns så mycket kvar att rensa efter alla dessa år av rensning ;)). För övrigt tycker jag att du skall fortsätta i samma stil som du gör nu för det ger jättemycket input.



Ett inlägg som gjorde mig varm var din återblick på positiva saker du gjort under året. Det fick mig att tänka till lite extra. Det är så lätt att fastna i gamla hjulspår. Lite nytänk skadar inte då och då. Vi har skrivit en lista med saker vi vill göra så är det bara att beta av dem efterhand. Det finns mycket kvar att göra =)



Hoppas helgen blir trevlig i skåneland.

2011-08-12 @ 20:00:08
Postat av: balansilivet

Beatrice: Att skriva en lista på vad man vill göra är en jättebra idé. Jag har en dels för mig själv, oc hså har dottern och jag gjort en tillsammans på saker vi vill göra ihop. Hon la till "rita serier" på den, så vi får väl se om det blir en serie så småningom ;)



Visst är det väldigt lätt att fastna i samma som man alltid gjort, och samtidigt är det så lätt att plocka in lite nya saker, som ger ny energi. Lycka till med er lista. Vill du dela med dig av vad ni har på er lista, och kanske göra ett gästblogginlägg hör av dig till mig på [email protected]

2011-08-12 @ 20:20:47
Postat av: Geta

Din blogg är min absoluta favorit. Att du skriver ofta och mycket vettigt. gillar särskilt röj och rensa inlägg men också "livsstilsinlägg"

Fortsätt så!!

Kram.

2011-08-13 @ 22:26:12
URL: http://getasvind.blogspot.com
Postat av: balansilivet

Tack för din feeback Geta ;) Det kommer bli massor av spännande inlägg framöver ;)

2011-08-14 @ 17:46:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0